“Tip problematik dhe rrinte i armatosur”/ Iu vra djali pas sherrit për ish-të dashurën“Tip problematik dhe rrinte i armatosur”/ Iu vra djali pas sherrit për ish-të dashurën
Dritani Haxholli doli në orën 22:00 të mbrëmjes së djeshme nga banesa, për mos t’u kthyer më kurrë. Por nëna e tij e moshuar, me të cilin ai jetonte nuk ishte …

関連ツイート

https://twitter.com/______hnjs/status/1182598565996027906
https://twitter.com/hh__iyo/status/1182647436856029185


https://twitter.com/dandelion_sml/status/1182646783257669633


https://twitter.com/soy2b8W1O8gIEpE/status/1182646438641012737
https://twitter.com/5pydqR5rD5UV63U/status/1182646168389423106


https://twitter.com/utan_svt/status/1182645651923800064