Rama drejt Pogradecit, Balliut e Salianjit policia iu "sekuestron" domatetRama drejt Pogradecit, Balliut e Salianjit policia iu "sekuestron" domatet
Kryeministri Edi Rama në orën 16:30 ka mbyllur takimin elektoral në Pustec ku prezantoi kandidatin minoritar për bashkinë e komunitetit maqedonas dhe në …

関連ツイート


https://twitter.com/boernercavanau1/status/1141082176685006849