Bankers iu drejtohet liderëve kryesorë të vendit,krerëve të drejtësisë e ambasadorëve:Ish-drejtori



Bankers iu drejtohet liderëve kryesorë të vendit,krerëve të drejtësisë e ambasadorëve:Ish-drejtori
Per me shume video dhe lajme klikoni https://www.balkanweb.com , faqja me e klikuar shqiptare…

関連ツイート


https://twitter.com/thapi_1030/status/1314065467351298049


https://twitter.com/nyanjgjgj/status/1314062398030897152


https://twitter.com/cherun3_pi/status/1314059053841047553